Roxell anunță un nou distribuitor în România - DAC Zootehnic
17005
page-template-default,page,page-id-17005,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Roxell anunță un nou distribuitor în România

Roxell anunță un nou distribuitor în România

Roxell se extinde în România. Această țară din sud-estul Europei este una dintre cele mai mari piețe din regiunea sa. Aici există mult potențial, din trei motive principale: mărimea țării, cei 20 de milioane de locuitori ai acesteia și statutul de Stat Membru al UE. De asemenea, ne bucurăm să vedem că unele afaceri de familie s-au dezvoltat în organizații mai mari pentru creșterea păsărilor.

De aceea considerăm că acum este loc pentru un distribuitor suplimentar. Producătorii locali de carne ne spun că apropierea distribuitorului este un aspect esențial pentru aceștia. Până de curând, distanțele mari au constituit un obstacol. Dar acum acum avem un distribuitor nou: DAC Zootehnic.

DAC Zootehnic este o afacere de familie cu sediul în centrul României. Deținătorii activează in acest domeniu de câțiva ani și au experiență cu echipamentele pentru suine și păsări și dețin cunoștințele tehnice necesare pentru a gestiona instalațiile și serviciile postvânzare. Acest distribuitor român nou va distribui exclusiv sisteme de furajare, adăpare, cuibare și climatizare. De asemenea, această gamă include silozurile de stocare a furajelor și cântarele Roxell. Prin urmare, vă puteți baza pe distribuitorul nostru nou pentru un pachet cuprinzător de sisteme pentru fermă. DAC Zootehnic va distribui sisteme pentru spații de creștere a păsărilor și suinelor.

Două puncte de distribuție în România
Aceasta înseamnă că DAC Zootehnic și SipoServ vor vinde acum sisteme Roxell. Fiecare din cei doi distribuitori este responsabil pentru o regiune separată. DAC Zootehnic se concentrează pe centrul și vestul României. SipoServ va deservi sudul și estul țării.

Roxell dorește DAC Zootehnic succes în viitor.
Bun venit în rețeaua noastră de distribuitori!

Detalii de contact DAC Zootehnic SRL:
Ciprian Gheorghe: contact@daczootehnic.com
GPS – Depozit: 45.690058,25.587318
Brașov
România
T.: +40 (0)745 675 515
https://daczootehnic.ro/

Articolul original:

Call Now Button